Dag- en nachtpakken

Alle pakken zijn op maat gemaakt voor de cliënt.

(klik op de foto voor een vergroting)


Dit rode pak is een nachtpak en wordt gedragen i.p.v. een pyjama met van voren scheurstof en achter tricot. De mouwen zijn ook van scheurstof net als de voetjes.

Dit omdat de cliënt aan de voorkant plukt of trekt en de voetjes zitten er aan, omdat ze niet onder het dekbed willen blijven liggen.

Er zit elastiek in de taille en een rits in het achterpand.

Nachtpak (rood)
Nachtpak (rood)Nachtpak
Nachtpak

De scheurstof mouwen die er in zitten is er voor, omdat men op de mouwen kauwt.

Nachtpak

Elastiek in taille, rits in achterpand.

Nachtpak

Aan de binnenkant een versteviging i.v.m. voortbewegen op de billen.


Licht blauw nacht pak met mouwen en mouw inzet van kobaltblauwe scheurstof en voeten eraan, omdat de cliënt koude voeten heeft en toch de sokken uit trekt.


Dagpak

Dagpak van denim met een jogging voering, rits achter, elastiek in taille, rits voor peg sonde net boven het elastiek maar kan overal gezet worden ligt aan de plaats waar die zit. Beleg boven aan de achterkant met een nestelring voor slotje en 2x drukker voor over de rits, zodat ze niet makkelijk bij de rits kunnen komen.

 

Tricot boordjes onder in de mouw en pijp zodat het niet kan intochten. Aan de binnenkant ook een belegje met een rits om irritatie van de rits te voorkomen.
Dagpak

 

Dit dag pak heeft onder en boven verschillende spijkerstof om te variëren. Het lijkt dan net een broek en trui maar hij kan zich zelf niet uitkleden.

Dagpak
Dagpak

Zakjes er op voor meer variatie. Dit pak is niet gevoerd. Belegje over de rits met nestelring voor slotje en 2x drukker, zodat ze niet zo snel bij de rits kunnen.


Scheurpak (groen)
Scheurpak (groen)

Dit groene pak is een nachtpak van scheurstof en wordt gedragen i.p.v. een pyjama, omdat de cliënt een "scheurgedrag" heeft. . Er zit elastiek in de taille.

De rits zit in het achterpand, maar niet in het midden. Meer naar de zijkant, zodat de cliënt er niet op ligt en dan kunnen ze ook geen drukplekken of irritatie krijgen.

Er zit een beleg over de rits aan de bovenkant, die met een drukker sluit op schouderhoogte.


Nachtpakje voor de zomer:

Dit pakje is van tricot met ¾ mouw en pijp.

Mouwen zijn van scheurstof i.v.m. pluk/ bijtgedrag. Op de hoogte van de billen extra scheurstof er over gemaakt omdat de over de grond schuurt om zich voort te bewegen.

Rits achter.

Nachtpak (lila)

Een lila nachtpak van tricot voor de nacht i.p.v. pyjama.

Dit pak wordt gebruikt voor mensen die geen pyjama aan willen of mensen die bij de luier willen {smeergedrag}. De gekleurde boordjes dienen voor de variatie. Dit pak heeft een rits in het achterpand. 

Nacht pak lila met ¾ mouw en pijp:


Tricot nachtpakje, waarvan 2x broek en 1x bovenkant door middel van een rits rondom aan elkaar zit, zodat de onderkant vaker verschoond kan worden i.v.m. incontinentie en smeergedrag.

Er zit aan de voorkant een scheurstof band op gestikt met nestelringen om de cliënt vast te leggen wat nu niet meer mag. Nu is daar een verzwaring band voor op het dekbed of een verzwaring deken.