Voorbeelden van mijn werk:

Alle voorbeelden zijn speciaal gemaakt voor een cliënt en dus niet te koop of te bestellen.

Voor meer informatie, kunt u -vrijblijvend- contact met mij opnemen.

(Klik op de foto's voor een vergroting)


Dit is een op maat gemaakte driekleurige hes.

De ritssluiting zit ondersteboven en gaat dus andersom open, namelijk van onder naar boven.

 

Ook zit bij deze hes de ritssluiting niet aan de voorkant, maar aan de achterkant, zodat de cliënt de hes niet zelf kan uittrekken.Deze hes is legergroen met legergroene accenten op de mouw, langs de rits en bovenaan op de schouder. De rits zit ook ondersteboven en aan de achterkant.Deze voetenzak is speciaal gemaakt voor een rolstoel gebruiker.

 

Er zit een ritssluiting aan beide zijkanten om er makkelijk in en uit te komen.Een voetenzak in rolstoel tot aan de rugleuning, vastgemaakt achter de leuning met knoopsgaten elastiek en een knoop.

Op de zitting zit een blok, dus er is een opening gemaakt in de voetenzak, zodat het blok er door kan en door dat blok blijft de cliënt met de benen uit elkaar zitten.

 

Er zit aan weerszijde een rits om makkelijk in en uit te stappen.

De voetenzak loopt door tot op de voetensteun.Een rode zomerjas gevoerd, elastiek in de mouwen en een rits voor.

Deze jas heeft een opstaande kraag.Winterjasje voor in een rolstoel.

Met rits voor en gedeeltelijk het rugpand verwijderd i.v.m. zitten in de rolstoel.

 

Aan de onderkant zitten ook ritsen, {binnenkant} want er hoort een onderstuk bij die je over de benen kunt doen met elastiek om het onder het voetpedaal te laten komen.


Als het niet zo koud is kun je het zo dragen en als het echt koud is of sneeuwt, kun je het onderstuk erbij gebruiken.


Zomerjas met capuchon in model A-Lijn voor iemand die bredere heupen heeft. Het achterpand is iets korter en dat zit dus fijner in een rolstoel.

Capuchon kan er af gehaald worden, rits voor, beleg over rits met klittenband.Een licht groene cape, waarvan het achterpand gedeeltelijk is weggelaten.

Er zit daardoor geen stof tussen de rug van de cliënt en de leuning van de rolstoel, waardoor je lekkerder zit. Die stof zou namelijk kunnen opkruipen en eventueel drukplekken kunnen veroorzaken.

Ook kan men zo makkelijker bij de handvatten van de rolstoel.


De capuchon aan de cape is afneembaar door middel van drukknopen.


De kleine rode slaapzak heeft een voeteneind die breed uitloopt.

Dit is bewust zo gemaakt, omdat (door een beperking) de beentjes niet bij elkaar kunnen komen.Door de bekleding kunnen ze zich niet meer bezeren.

Deze paal is bekleed, omdat men er met de rollator en/of rolstoel tegen aan kan komen en zich dan kan bezeren en sommigen slaan er ook tegen aan.

 

Eerst is het bekleed met schuimrubber en daarna Fleece stof er overheen met een rits, zodat je het ook kunt wassen.Deze bekleding van het bed hek is van scheurstof met een rits aan de buitenkant van het hek.

Daaronder zit een stukje schuimrubber.


Dit is ter bescherming van de cliënt. De bekleding voorkomt dat de armen en benen door het bed hek worden gestoken.


Polsbandje wordt gemaakt van zachte boordstof dat gewoon te koop is.

Dit kan dan bij de cliënt om de pols en dan kun je hem of haar vastleggen met een slotje door de nestelring te doen als ze met 1 hand wil slaan.


Ook kun je het gebruiken als je gaat wandelen door er een sjaal door te doen kunnen ze niet heel ver vooruitlopen/weglopen van de begeleider.


Dit is een want (handschoen) die gemaakt kan worden van verschillende soorten stof. Deze want wordt gedragen om zich tegen zichzelf te beschermen, omdat de cliënt anders slaat of krabt.


De want heeft een klittenband sluiting om het goed af te sluiten, zodat de cliënt het niet uittrekt.


Deze gele mat (met clown) is een "voel mat".

 

Onder de stukjes stof zitten korreltjes die het gevoel in de handen en vingers -op een speelse manier- voor jong en oud stimuleert.De blauwe mat is gemaakt met een antislip aan de achterkant, zodat het niet kan weg glijden en dient er voor om spelende wijs beweging te krijgen.

Er hoort een dobbelsteen bij waar dezelfde kleuren op zitten als de mat.


Het is een spel (twister) en als je dan geel gooit moet je op geel gaan staan met een voet en als je dan rood gooit moet je kijken met welk lichaamsdeel je daar op gaat staan, maar je mag niet van het gele af, kan dat niet, dan houd het op en moet je opnieuw beginnen.


Nachtpak
Nachtpakken.
Verzwarings dekbed
Verzwarings-dekbed.
Body
Body's
Lange broek
Lange broeken.